*

Bộ 25 đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 12 (Có đáp án), Mời các bạn và quý thầy cô cùng tìm hiểu thêm đề bộ 25 đề thi học tập kì 1 môn tiếng Anh lớp 12 nhằm giúp các bạn học


Tài Liệu học tập Thi mời các bạn cùng tìm hiểu thêm Bộ 25 đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 12. Tài liệu này sẽ giúp chúng ta ôn tập lại kỹ năng đã học, có thời cơ đánh giá bán lại năng lực của bản thân mình trước kỳ thi sắp đến tới. Chúc các bạn thành công.

Bạn đang xem: 25 đề thi tiếng anh lớp 12

Bạn Đang Xem: bộ 25 đề thi học kì 1 môn giờ Anh lớp 12 (Có đáp án)

Đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 12

Đề số 1

Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1. A. Any B. Daddy C. Cát D. Chat

2. A. Talked B. Passed C. Called D. Washed

3. A. Come B. Something C. Comb D. Grow

Choose the word that has the găng tay differently from that of the other words.

4. A. Company B. Official C. Nước australia D. Encounter

5. A. Knowledge B. Bracket C. Although D. Neighbor

6. A. Hopelessness B. Athletics C. Resident D. Tolerance

Choose the best answer lớn complete the blank in each of the following sentences.

7. This room__________since I was born.

A. Has been painted B. Was painted C. Painted D. Has painted

8. What__________ you__________if you __________a billionaire? –I would take a trip into space.

A. Will/do / are B. Would/do / were C. Can/do/was D. Shall/do / are

9. Have you seen the Titanic yet? _ No, I haven’t. I__________it next Saturday.

A. Would see B. Will see C. Am going to lớn see D. See

10. After__________dinner, I often watch TV.

A. Ate B. Eat C. Eaten D. Eating

11. Tom said that he __________his motorbike the day before.

A. Had lost B. Lost C. Has lost D. Lose

12. Bởi vì you believe__________God?

A. At B. Of C. About D. In

13. Air và water are necessary__________us.

A. Of B. For C. With D. To

14. The beautiful woman has a busy__________life.

A. Society B. Socialize C. Social D. Socializing

15. English has become the main language of__________.

A. Communication B. Communicate C. Communicant D. Communicative

16. Bởi you think doing the household chores is the__________of the women only?

A. Responsibly B. Responsible C. Responsibility D. Responsive

17. He did some odd jobs at home__________.

A. Disappointment B. Disappointedly C. Disappointed D. Disappoint

18. “I have bought you a toy. Happy birthday to you!” –”__________”

A. What a lovely toy! Thanks. B. Have a nice day!C. The same to you! D. What a pity!

19. ” Your hairstyle is terrific, Cindy” – “__________”

A. It’s nice B. You’re welcome C. Not at all D. Thanks, Peter

20. When students finish the secondary education, they have to take a(n)__________called GCSE.

A. Kiểm tra B. Examination C. Interview D. Test

21. I spoke very slowly __________he didn’t understand English very well.

A. To B. So that C. Because D. So

22. When being interviewed, you should concentrate on what the interviewer is saying or asking you.

A. Be related khổng lồ B. Express interest in C. Be interested in D. Pay attention to

23. ” I’m going away tomorrow, mother.”_ Leo told his mother that__________away the__________.

A. He was going / following day C. I was going / day afterB. I’m going / day after D. He’s going / following day

24. ” It was nice of you lớn give me the present. Thank you” Ben said khổng lồ Mary. Ben thanked Mary__________the present.

A. Of giving him C. For giving himB. It had been nice of her to give him D. That she had been nice lớn give him

25. Shakespeare wrote ” Romeo and Juliet” in 1605.

A. “Romeo & Juliet” were written by Shakespeare in1605

B. “Romeo và Juliet” was written by Shakespeare in 1605.

C. “Romeo and Juliet” was written in 1605 by Shakespeare.

D. “Romeo & Juliet” were written in 1605 by Shakespeare

26. The hurricane has totally destroyed the villages._ The villages__________by the hurricane.

A. Have been totally destroyed C. Have totally been destroyedB. Has been totally destroyed D. Has totally been destroyed

27. If you don’t work much harder, you won’t pass the exam.

Unless you__________much harder, you__________the exam.

A. Work/ will pass B. Don’t work/ will pass

C. Don’t work/ won’t pass D. Work/ won’t pass

28. My sister is often sick because she doesn’t vị physical exercise.

A. If my sister does physical exercise, she won’t often be sick.

B. If my sister isn’t physical exercise, she does sick.

C. If my sister did physical exercise, she wouldn’t often be sick.

D. If my sister wasn’t physical exercise, she would bởi vì sick.

29. The river from__________we get our water- supply is nearly empty.

A. Whose B. That C. Where D. Which

30. My father wants to lớn speak khổng lồ you. You met him yesterday.

My father__________you met yesterday, wants to lớn speak to you.

A. Whose B. Whom C. Whom D. That

31. In spite of his poorness, he is honest.

A. Although he is poor, he is honest. C. Despite he is poor, he is honest.

B. Although he is poor, but he is honest. D. In spite of he is poor, he is honest.

32. He only accepted the job__________the high salary.

A. Though B. Because C. Because of D. In spite of

33. Did you read__________novel I lent you__________last week?

A. ф/ in B. A/ ф C. ф/ on D. The/ ф

34. __________rich should help__________poor and__________disabled.

A. A/ a/ a B. The/ the/ the C. ф/ ф/ ф D. The/ the/ ф

35. The man who is speaking lớn John is my brother.

A. The man spoke to lớn John is my brother.

C. The man spoken to lớn John is my brother.

B. The man is speaking to John is my brother.

D. The man speaking lớn John is my brother.

36. He read The Old Man và The Sea, a novel__________by Ernest Hemingway.

Xem thêm: Nghị Luận Xã Hội Về Vai Trò Của Gia Đình Đối Với Mỗi Cá Nhân Trong Xã Hội

A. Written B. Writing C. Which written D. That wrote

………….(Còn tiếp)……………..

Đáp án đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 12

1. A

2. C

3. D

4. A

5. C

6. B

7. A

8. B

9. C

10. D

11. A

12. D

13. B

14. C

15. A

16. C

17. B

18. A

19. D

20. B

21. C

22. D

23. A

24. C

25. B

26. A

27. D

28. C

29. D

30. B

31. A

32. C

33. D

34. B

35. D

36. A

37. B

38. C

39. B

40. C

41. A

42. B

43. A

44. C

45. D

46. D

47. C

48. B

49. A

50. B

……………Tài liệu vẫn còn, mời chúng ta tải về giúp thấy tiếp……………